Overzicht:

Klik op onderstaande titels om automatisch te scrollen, klik rechts beneden op je scherm om terug naar dit overzicht te navigeren.

Indien u producten aankoopt na uw gelaatsverzorging om de huidverbetering thuis optimaal verder te zetten, krijgt u het dubbel aantal punten op deze aankoop. Zo kan de totale korting op uw producten oplopen tot wel 14% (enkel bij aankopen op dezelfde dag van de gelaatsverzorging)

Dr.Hauschka, natuurzuivere biologish-dynamische cosmetica

“Zorgdragen voor je huid is zorgdragen voor je gezondheid”

– Elisabeth Sigmund,  mede oprichter dr.Hauschka cosmetica

Natuurlijke, biologisch-dynamische ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept. Dr.Hauschka, een bijzondere cultuur in cosmetica, met één kerngedachte. “De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen, cosmetica dienen deze krachten te ondersteunen”. www.drhauschka.be
 • Dr.Hauschka "Klassieke" behandeling ​- 120min €125

  De originele Dr.Hauschka verzorging, al jaren een begrip. Nu, meer dan ooit, is deze holistische behandeling met verwarmend voetenbad, voet-hand- hoofdhuid en haarmassage, lymfestimulatie door penselen en manuele decolleté massage, een behandelstijl die het perfect tegengewicht bied aan onze hectisch bestaan.​

 • Dr.Hauschka “Revitaliserende" behandeling - 90min €87

  De oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering zoals bij de wisseling van de jaargetijden, met manuele gelaat-hals en decolleté massage.​

 • Dr.Hauschka “Tijd voor mezelf” behandeling ​- 60min €67

  Verzorgende behandeling aangepast aan uw huidbeeld met manuele massage.​

 • Dr. Hautschka "Reinigende-Acné" behandeling - 60min €64

  Centraal staat de dieptereiniging voor het zuiveren en het verfijnen van de huid. Het is aanbevolen de behandeling om de 14 dagen te herhalen tot de huid genormaliseerd is.
  - Studenten tot en met 23 jaar genieten een voordeeltarief (€59)

 • Aanvullende hals en decolleté verzorging €22
 • Aanvullende oogcontour verzorging €22

Voor het behouden van de mooie verzorgingsresultaten zijn er al hoogwaardige, biologisch-dynamische producten van Dr.Hauschka verkrijgbaar vanaf €9,95.

Tip!

Dr.Christine Schrammek kruiden-dieptepeeling voor permanente huidverbetering

”Schoonheid in harmonie met gezondheid en natuur”

Meer dan 55 jaar geleden voerde schoonheidsspecialiste Christine Shrammek al de eerste peelings met kruidenextracten uit om diverse huidproblemen te verzachten. Later onderbouwde haar dochter, Dr.Med.Christine Schrammek-Drusio de kruidenpeeling van haar moeder op een wetenschappelijke manier, puttend uit haar evaring als dermatologe, allergologe. De unieke connectie  tussen dermatologie en cosmetologie leidt tot  de ontwikkeling van meer doeltreffende, professioneel onderbouwde behandelingen en aanvullende verzorgingsproducten, gebaseerd op dermatologische principes.

Een medisch ontwikkelde kruiden-dieptepeeling op zuiver plantaardige basis, wereldwijd één van de belangrijkste natuurlijke behandelingsmethodes.

www.greenpeel.be

 • Green Peel "Classic" - 2x75min €280

  (inclusief 6 ampullen voor thuisverzorging twv 38€ EN naverzorging)
  Intensieve dieptepeeling voor een nieuwe huid in 5 dagen. Aangewezen bij duidelijk zichtbare huidproblemen, rimpels, vroegtijdige veroudering, onzuiverheden, verwijde poriën, littekens, huidverkleuringen, vale en vermoeide huid. Voor een nog beter resultaat worden aangepaste Schrammek producten voor thuis aanbevolen.

 • Green Peel "Energie" - 90min €140

  (inclusief 6 ampullen voor thuisverzorging twv 38€)
  Medium peeling behandeling, voor intensieve regeneratie, bij een onzuivere,vermoeide, verslapte, vochtarme, zonbeschadigde huid. De huidtint verbetert en is opnieuw vitaal.

 • Green Peel "Fresh Up" - 90min €90

  Voor iedereen die net iets meer wenst, een opfrissing voor een speciale gelegenheid, een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten, of een doeltreffende hydratatie van de huid De zachte, effectieve methode voor een instant frissere uitstraling en pre-aging. ​

 • Green Peel opbouwende kuur naar de Green Peel classic €495

  - Week 1 Greenpeel Fresh Up
  - Week 3 Greenpeel Energy
  - Week 7 Greenpeel Classic
  Deze opbouwende kuurbehandeling geeft je een optimale, maximale huidverbetering. Ook de voorziene thuisverzorging ampullen per behandeling zijn inbegrepen.

 • Green Peel "Energy Vitamince C" - 90min €195

  De mooie Green Peel Energy behandeling, gecombineerd met de voordelen van vitamine C op zijn best. “Vitamin C Beauty Flash” wordt samengesteld op het moment van gebruik. Gladmakend, verstevigend, regenererend, antioxidant, en beschermt tegen schadelijke milieu invloeden. Helpt om hyperpigmentatie te verminderen, verbetert de huidelasticiteit en de rimpeldiepte. Helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Vrij van kleur en geurstoffen, parabenen, minerale oliën, siliconen en PEG bevattende emulgatoren.

 • Voorbeeld thuisverzorging; "Blemish balm" €47,50

  Het topproduct bij de cosmetica van Dr. Schrammek. Een uniek huidverzorgend product ideaal bij een rode, geïrriteerde, onzuivere of beschadigde huid. Zorgt voor een egale, zachte en natuurlijke teint. Bestaat al meer dan 50 jaar en heeft wereldwijd erkenning en appreciatie gekregen.​

Pandhy’s suiker-gelaatsverzorging

“You’re sweet enough already”

Suiker, ofwel de lichaamseigen stof glucose, is de basis van deze verzorging. Suiker heeft vele goede eigenschappen, zoals het revitaliseren van de huid, wond-helend, hydraterend, antibacterieel. Suiker, is goed verdraagbaar en ook een bijzonder transportmiddel om alle goede en werkzame bestanddelen uit cosmetica tot in de diepere huidlagen te brengen, vergelijkbaar met mesotherapie.

www.pandhys.be

Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage is de meest efficiënte, natuurlijke behandeling tegen rimpels. Het is een  traditionele kunst zoals de theeceremonie en kalligrafie. Ze heeft een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties heen.. Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten (tsubo). Het heeft niet alleen een natuurlijk facelifteffect, maar harmoniseert op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Regelmatig een japanse gezichtsmassge is de bete wijze om rimpels te voorkomen.

Gezondheid en lang leven werd in het Oosten het meest gekoesterd, schoonheid werd altijd geassocieerd met gezondheid. Schoonheid werd beschouwd als de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische, psychologische en geestelijke gezondheid. Volgens de Japanse traditie ontwikkelt schoonheid zich indien een persoon deze drie factoren in zich kan harmoniseren.

 • Japanse gezichtsmassage inclusief gelaatsverzorging- 90min € 92

  Een intensieve, aan uw huid aangepaste verzorging gecombineerd met het Japanse gezichtsmassage ritueel.

Gelaat epilaties tijdens een gelaatsverzorging

Al deze epilaties worden uitgevoerd met bijzonder huidvriendelijke suikerpasta. 

 • Epilatie bovenlip € 5
 • Epilatie kin € 5
 • Epilatie wangen € 7
 • Epilatie wenkbrauwen is inbegrepen bij elke gelaatsverzorging Inclusief

Kleuren wimpers/wenkbrauwen

Kleuren van wenkbrauwen en wimpers is semi-permanent, de kleur blijft 4/6 weken zichtbaar.

 • Kleuren van wimpers en wenkbrauwen € 28

  (beperkt epileren wenkbrauwen)

 • Kleuren van wimpers € 15
 • Kleuren en beperkt epileren wenkbrauwen € 15
 • Brow shaping, kleuren en modelleren wenkbrauwen € 34

  Deze behandeling is geschikt voor iedereen die wenkbrauwharen/donsharen heeft.
  Door het semi permanent kleuren en modelleren van je natuurlijke wenkbrauwen gaan we voor het maximaal haalbare resultaat voor uw wenkbrauwen.

Wist u dat wanneer u een verzogingsproduct aankoopt u per 10€ 1 punt spaart?

U hoeft hier niets voor te doen, het afrekensysteem houdt het puntentotaal voor u bij.

Per 25 punten aankoop tegoed 10€ (4%)
Per 50 punten aankoop tegoed 25€ (5%)
Per 75 punten aankoop tegoed 45€ (6%)
Per 100 punten aankoop tegoed 70€ (7%)

Hoe meer u spaart hoe hoger uw spaartegoed. (U kan maximaal 100 punten sparen, dan wordt het spaartegoed uitgekeerd) De aankoop tegoeden kan u inruilen bij aankoop van producten, niet voor het afrekenen van behandelingen.

Punten Sparen

Graag een afspraak gepland?